Skip to content

Zomer in Zeeland

20 juli 2013

Op vakantie in eigen land, voor ons is dat ver genoeg. Er is zoveel te zien in Nederland, we zijn nog lang niet overal geweest. Dit jaar hebben we gekozen voor strand, want zand en water… meer hebben kinderen niet nodig om plezier te maken. En dus was de keuze voor Zeeland snel gemaakt. Met wat zoeken op internet kwamen we al snel bij camping Groenewoud in Burgh-Haamstede uit. Een groene camping, rustig en gezellig, niet te groot, bij een leuk dorpje en met het strand op fietsafstand.
Het zijn twee heerlijke weken geworden. Zon, zee en strand! We hebben vanalles gezien, leuke dingen gedaan en goed uitgerust. Rode draad waren de torens, met de vuurtoren van Haamstede natuurlijk als favoriet. We hebben genoten van het vele water, de bijbehorende geschiedenis en de mooie natuur. De kinderen hebben de verhalen als een spons opgenomen. Mama, was deze dijk ook kapot in de storm? Papa, welke vuurtoren is dat? Staat hier ook kleefkruid? Westenschouwen, westenschouwen… Ik zie de Zeelandkeringbrug! Kom, we gaan een dam bouwen.
En nu zijn we weer thuis… met een heleboel foto’s en herinneringen om na te genieten. En nog een week of 4 zomervakantie over om van het vrije leven te genieten.

Vakantie Zeeland 2013

Vakantie Zeeland 2013

Advertenties
2 reacties leave one →
  1. 26 juli 2013 12:13

    Zeeland is mooi he! Ik ben eigenlijk altijd op vakantie 🙂

    • 29 juli 2013 12:39

      Ja, heerlijk! Ik ben een echte brabantse, maar als ik zou moeten verhuizen naar een andere provincie, dan wordt het zeeland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: