Skip to content

Wekelijkse Kleurenchallenge | week 2

9 september 2013

Het is maandag. Tijd voor de kleurenchallenge van week 2. Er zijn al leuke reacties gekomen op de challenge van vorige week en ik weet dat bij sommige er ook nog wat in het vat zit. Dus ik ben benieuwd hoe de kleuren van deze week jullie creativiteit kunnen aanwakkeren.
De kleuren van week 2 zijn

blauw
grijs
geel

Ik zag deze kleuren in een stiftenpotje bij elkaar en dat gaf me de inspiratie voor deze week. Neem de kleuren ruim, blauw heeft vele schakeringen en grijs kan ook zilver zijn. Kijk om je heen, misschien zie je de kleuren in de natuur of in je interieur. Nu zul je denken: kijken, da’s toch niet creatief. Nee, uitkijken voor het oversteken op straat is niet creatief. Maar om je heen kijken om dat ene leuke plekje te fotograferen, een bepaalde kleur of kleuren te vinden, heeft alles met creativiteit te maken. Je traint je ogen, je hersenen om op een andere manier naar de dagelijkse dingen te kijken.
Niet zo’n fotograaf, doe je liever iets met je handen? Dan kun je de 3 kleuren papier voor je leggen en daar iets mee gaan maken. Scheur stukjes en maak een collage bijvoorbeeld. Of neem een blauwe, grijze en gele stift en maak een lijnentekening. Het hoeft geen kunstwerk te worden, streef daar ook niet naar. Doe het met plezier en dan weet ik zeker dat je na de laatste week ziet dat ook jij best creatief bent. Je moet het vooral doen. Succes allemaal!
Voor de volledige uitleg hoe je mee kunt doen, kun je nog eens de kick off blog nalezen.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: