Skip to content

IDSD 2013 is on it’s way

1 november 2013

Maandag 4 november is het Internationale Digiscrap Day en dat betekent dat er heel veel te doen is op de diverse digiscrapbooking sites. En bij Digiscrap.nl doen we daar natuurlijk aan mee. Niet alleen maandag, maar we maken er een lang weekend van en laten IDSD 2013 al op 1 november beginnen.

Op het Digiscrap ledenforum host ik drie uitdagingen: een slowscrap, een scrapliftuitdaging en het winkelspeurtocht spel. Iedereen die meedoet maakt kans op de geweldige nieuwe collab van de Digiscrap designers: Volume Up, helemaal in het teken van muziek.

volumeupreview_bewerkt-2 volume up papers_bewerkt-1

Dat is niet alles! In de winkel krijg je dit hele weekend op alle producten maar liefst 30% korting. En bij besteding van € 10 krijg je ook nog eens de Digiscrap collab Fabulous Fall gratis.

IDSDsalebannernov2013metlogoDS_zps6daa6a0c

En dat is nog steeds niet alles, want het is ook Dutch Choice weekend! Alle designers hebben weer geweldige kits gemaakt in hetzelfde kleurenschema. Dat is dus extra profiteren, want ook op alle Dutch Choice November kits krijg je 30% korting!

BannerDutchChoicenovdec13

Mijn bijdrage aan de Dutch Choice November is de kit Tutti Frutti.

Is het je wel eens opgevallen hoe vrolijk en leuk de stickertjes op fruit zijn? Dat was de inspiratie voor deze kit vol vrolijke kleuren. Een kleurrijke set stickertjes die op een banaan of appel niet zouden misstaan. Met lieve, grappige en mooie teksten, die je altijd wel ergens in je lay out kunt verwerken. Ook zit in deze kit een set papers: effen papers met embossing en papers met kleurige cirkels. En er zit een set kleine en een set grote tabs in, waarmee je heel goed je pagina kunt indelen, of waarop je journaling kwijt kunt.

awd_tuttifrutti_preview

awd_tuttifrutti_previewelementsawd_tuttifrutti_previewpapers

Fruity King gemaakt met Tutti Frutti van Anja Wens Designs en Viewfinder Focus Frames van Lenthe Creations

My Diva gemaakt met Tutti Frutti van Anja Wens Designs

En dan nog wat… ja, het kan niet op…in november is Digiscrap.nl ook nog eens jarig. En daarom krijg je de hele maand 15% op alle producten van de Digiscrap Fotoservice. Schitterende fotoboeken van hoge kwaliteit maak je makkelijk zelf met de software van de fotoservice. En in de winkel vind je ook nog eens hele mooie Klik&Klaar pakketten, die speciaal zijn ontworpen voor de fotoservice en waarmee je een fotoboek mooi kunt opmaken.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: