Spring naar inhoud

Grafica | Dutch Choice 03 2014

8 maart 2014

We zijn weer begonnen aan een oneven maand en dus is er weer een hele nieuwe serie Dutch Choice producten in de Digiscrap.nl winkel.

Digiscrap.nl Dutch Choice

Wat een schitterend kleurenpalet hebben we deze editie. Ik ben er helemaal verliefd op. Het straalt voorjaar uit. Voor de maart-april Dutch Choice heb ik me uitgeleefd met grafische elementen. Ik heb een borderpack, een framepack en een paperpack gemaakt. Drie packs met bij elkaar passende designs.

awd_grafica_bpPREVIEW De borders zijn 12″ dus ze passen helemaal op je paper. Ze zijn bovendien ook nog eens prima aan te passen aan het formaat dat je nodig hebt. Kleiner, groter, langer, korter, de mogelijkheden zijn eindeloos.

awd_grafica_fpPREVIEW De Grafica frames maken iets bijzonders van je foto. Je kunt ze ook gebruiken om je journaling in te kaderen. Verander ze van formaat, combineer ze met elkaar en je hebt een fantastisch accent voor je lay out.

awd_grafica_ppPREVIEWDan zijn er nog de Grafica papers, heel kleurrijk met doorlopende patronen. Je kunt ze in het geheel gebruiken, of als een accent. Ze zijn ook zeer geschikt om te blenden met andere papers. Speel ermee en je krijgt hele verrassende resultaten.

Je kunt de packs los kopen. Wil je ze alle drie bij elkaar hebben, dan kun je tegen een voordelige prijs de Grafica Bundle kopen.
awd_grafica_PREVIEWbundle

En om je te inspireren zijn hier enkele lay outs waarin Grafica en andere Dutch Choice producten worden gebruikt.

Beautiful You by Monique; made with Dutch Choice March 2014

Go for it! by Anja; made with Dutch Choice March 2014

Vanaf heden zijn alle Dutch Choice producten van Maart/April 2014 verkrijgbaar in de Digiscrap.nl winkel en het eerste weekend krijg je zoals gewoonlijk 20% korting.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: